Priser

Pris i kr.-
BARN 6 – 9 år, min 120 cm 125,00
JUNIOR 10 – 13 år 200,00
VOKSEN 14 – 250,00

Prisen er for op til 4 timers klatring, inkl. instruktion og leje af klatreudstyr.

Langt de fleste kan klatre igennem alle vores baner og svævebaner på ca. 2,5 time. Hvis kræfterne er til det, kan man klatre sine favoritbaner en gang til. Vi kører instruktion hver hele time. Book din plads via vores bookingsystem. Husk at møde op 15 minutter før den bookede tid.

Sæsonkort: Hvis du synes det er fedt at klatre i HighPark, så kan du inden du tager hjem vælge at opgradere din dagsbillet til et sæsonkort. Prisen for et sæsonkort er følgende: Børn 350 kr, junior 550 kr. og voksne 675 kr. – du får selvfølgelig fratrukket din dagsbillet. Nu kan du komme tilbage resten af året, så meget som du har lyst til. Kortet gælder for klatring i alle vores åbningsdage til og med uge 42. DSC_0547

Udenfor vores normale åbningstider: Er i min. 10 personer (voksne/junior) åbner vi gerne udenfor vores normale åbningstid. Kontakt os for at høre om vi har en ledig instruktør, på den dag i ønsker. Er i færre end 10 personer, så kontakt os for at høre om vi er i parken den ønskede dag. Hvis i er flere end 15 personer på en ekstra åbning, giver vi 10% på klatringen (Bemærk: rabatten er kun gældende på hverdage, og udenfor vores normale åbningstid) Vær også opmærksom på at der kan være andre i parken end jer når i kommer.

I kan leje hele parken hvis i har et stort arrangement, kontakt os for nærmere info.

På almindelige åbningsdage har vi ingen grupperabat.

Alle anførte priser er inkl. moms

Læs venligst vores retningslinier før booking.