Hængende ly “Reden”

Pr. 4. juli 2020 er det muligt at sove lige under trækronerne i vores nyeste attraktion på Genner Hoel. En helt speciel oplevelse hvor du sover i et fuldstændig fantastisk kunstværk, som er lavet af dampbøjet træ. Vi har aldrig selv set noget tilsvarende, og er utrolig stolte af projektet, som er udarbejdet i samarbejde med Tegnestuen Stedse og Aarøsund Bådebyggeri.

Der må være max. 4 personer (2 voksne og 2 børn) i Reden, og en max. kilo belastning på 350 kg, inkl. jeres medbragte bagage.

Du skal betragte det som en overnatning i et shelter i det fri, så husk at medbringe din egen sovepose og vattæppe/ evt. lagen, som du kan have under dig. (vattæpper fungerer dog bedst) – det er også rart med en pude. Der er en madras i Reden, så du ligger godt. Derudover skal du medbringe hvad du ellers skal bruge til en hyggelig nat i trætoppene. Toilet og bad finder du ca. 100 meter fra det hængende ly.

Du kan ankomme efter kl. 15, og skal være ude igen senest kl. 11 dagen efter. Du henvender dig i HighPark når du ankommer, så vil vi sørge for at tage godt imod dig.

Vores intropris er 750 kr. pr. nat for denne helt unikke og specielle oplevelse. Hvis du gerne vil tilkøbe en morgenmadspakke til din overnatning er det muligt. Morgenmadspakken består af brød, smør, ost, marmelade, pålæg, æble/appelsinjuice og kaffe eller te, og koster 75 kr. pr. person. Morgenmadspakken bestilles sammen med din booking, og nydes i vores grillhytte, som er tæt på. Du er også meget velkommen til at medbringe din morgenmad selv. Vi laver ikke vegetar/vegansk morgenmad.

Hvis I ønsker, at spise i Pandekagehuset under jeres ophold, anbefaler vi at I reserverer bord online på www.gennerhoel.dk.

Reden kan lejes frem til 15. september, og herefter hvert år fra den 15. maj til 15. september.

Hvis du gerne vil booke “Reden” – så gå ind under booking her på siden og book din overnatning i træerne på den ønskede dato.

Hængende ly

Hængende ly hejses på plads ved Genner Hoel Pandekagehus og Camping#haengendely

Slået op af Tegnestuen Stedse i Onsdag den 17. juni 2020