Hængende ly “Reden”

Pr. 4. juli 2020 er det muligt at sove lige under trækronerne i vores nyeste attraktion på Genner Hoel. En helt speciel oplevelse hvor du sover i et fuldstændig fantastisk kunstværk, som er lavet af dampbøjet træ. Vi har aldrig selv set noget tilsvarende, og er utrolig stolte af projektet, som er udarbejdet i samarbejde med Tegnestuen Stedse, og Aarøsund Bådebyggeri.

Der må være max. 4 personer (2 voksne og 2 børn) i Reden, og en max. kilo belastning på 350 kg, inkl. jeres medbragte bagage.

Du skal betragte det som en overnatning i et shelter i det fri, så husk at medbringe din egen sovepose og lagen til natten, samt hvad du ellers skal bruge til en hyggelig nat i trætoppene. Toilet og bad finder du ca. 100 meter fra det hængende ly.

Vores intropris er 750 kr. pr. nat for denne helt unikke og specielle oplevelse. Hvis du gerne vil tilkøbe en morgenmadspakke til din overnatning er det muligt. Morgenmadspakken består af brød, smør, ost, marmelade, pålæg, æble/appelsinjuice og kaffe eller te, og koster 75 kr. pr. person. Morgenmadspakken bestilles sammen med din booking, og nydes ved bordbænksættet under lyet, eller i vores grillhytte, som er tæt på.

Hvis I ønsker, at spise i Pandekagehuset under jeres ophold, anbefaler vi at I reserverer bord online på www.gennerhoel.dk.

Reden kan lejes frem til 15. september, og herefter hvert år fra den 15. maj og til 15. september.

Hvis du gerne vil booke vores “rede”, så gå ind under booking her på siden og book din overnatning i træerne på den ønskede dato, eller send os en e-mail på info@highpark.dk.

Hængende ly

Hængende ly hejses på plads ved Genner Hoel Pandekagehus og Camping#haengendely

Slået op af Tegnestuen Stedse i Onsdag den 17. juni 2020