Sikkerhed

Vi sætter sikkerheden meget højt i HighPark Sønderjylland. Alle vores instruktører har gennemgået vores interne klatreuddannelse. Sikkerheden på banerne er også i top, vi bruger et sikkerhedssystem fra den anerkendte Schweiziske producent KANOPEO. Det system vi benytter hedder “Speedrunner”. Ved banestart bliver man koblet på sikkerhedswiren, og man kan ikke komme af sikkerhedswiren igen før man har fuldført hele banen – altså intet er overladt til tilfældighederne.

Alle gæster får inden start udleveret klatresele, klatrehjelm, sikkerhedskarabin og en rulle som bruges på svævebanerne. Derudover vil det være muligt at købe handsker til brug på banen, eller man bedes medbringe selv.

Inden du kommer ud på banerne skal du sammen med en instruktør gennemgå et kort sikkerhedskursus. Her vil du blive instrueret i brugen af klatreselen og sikkerhedskarabinen. Når du på vores prøvebane har vist instrDSC_0433uktøren at du har forstået anvisningerne, og er i stand til at benytte udstyret rigtigt, sender instruktøren dig trygt op i træernes top.

Alle gæster i HighPark Sønderjylland skal underskrive en aftale inden de benytter træbanerne. Den har du mulighed for at printe ud og udfylde inden du kommer. Læs og udskriv den her!