Banerne

Hvid bane: Her er der masser af sjov for børn. Ingen af forhindringerne er ret meget over en meter fra jorden, men det kan føles højere, da banen ligger på en skrænt, så hvis man er lidt bange for højder skal man bare huske at kigge den rigtige vej.
Alder og højdebegrænsning: Minimum 6 år og 120 cm. (Børn under 10 år skal være ifølge med en voksen)
Husk, hvis du er yngre end 10 år må du ikke komme på grøn bane før du har gennemført hvid bane. Voksne er også meget velkomne på Hvid bane.

Sværhedsgrad: 1

Grøn bane: Grøn bane kalder vi familiebanen, enhver kan være med. Banen henvender sig til dem der ikke er så vilde med højder, eller hvis man er nybegynder. Du bliver dog stadig udfordret på din balance, dit mod og din styrke. Der er et par gode svæv henover slugten, hvor man første gang virkeligt mærker højden. Det er en sjov bane med masser af udfordringer.
Alder og højdebegrænsning: Minimum 6 år og 120 cm. (Børn under 10 år skal være ifølge med en voksen)
Som voksen skal man begynde på enten hvid eller grøn bane.

Sværhedsgrad: 2

Rød bane: Nu starter det lidt højere eventyr. Du bliver udfordret en del, men du behøver ikke være erfaren klatrer for at være med. Der er et par gode lange svævebaner, der giver kildren i maven, og ofte høres høje lyde fra klatrerne på det sidste svæv, hvor du svæver over 100 m. langs med bækken i bunden af dalen.
Alder og højdebegrænsning: Minimum 10 år og 140 cm. (Børn under 12 år skal være ifølge med en voksen)
For at komme på rød bane, skal du som minimum have gennemført grøn bane.

Sværhedsgrad: 3

Blå bane: På blå bane kommer du virkelig op i højden. Her står udfordringerne også i kø, og du bliver igen mødt af fede svævebaner undervejs, og en fantastisk udsigt over slugten. Blå bane har vores højeste svævebaner. Alder og højdebegrænsning: minimum 12 år, og 145 cm 

For at komme på blå bane skal du have gennemført minimum grøn.

Sværhedsgrad: 3

Sort bane: Sort bane når op i 25 meter over jorden, så den kræver en vis styrke, balance og en hel del mod. Den sorte bane er den mest udfordrende bane i HighPark Sønderjylland, men det betyder ikke at du ikke kan gennemføre den som klatregæst hos os. Du bliver udfordret på din styrke især i armene. Vi lover det bliver sjovt, hårdt og ret vildt.
Alder og højdebegrænsning: Minimum 14 år og 150 cm. (Børn under 15 år skal være ifølge med en voksen)
For at komme på sort bane skal du have gennemført både grøn og blå eller rød bane.

Sværhedsgrad: 5

På alle fem baner starter du med en svævebane – og der vil også være svævebaner undervejs. – Så glæd dig til en sjov dag i toppen af træerne.

Børn under 14 år SKAL altid være under opsyn af en ansvarlig voksen. Vær opmærksom på at HighPark Sønderjylland er bygget i et “skrænt” område, og det kan derfor være en fordel selv at klatre hvis man skal holde opsyn med børn. Dette er dog ikke et krav.

VIGTIGT – Hvis i er en gruppe med børn, og i deler jer op på forskellige baner, så husk altid at i skal have tilstrækkelig opsyn med børnene. Det er ikke muligt at være til stede på to baner på samme tid. Hvis mindre børn efterlades uden opsyn, bliver vi af sikkerhedsmæssige årsager nødt til at fjerne dem fra banerne.

GLÆD DIG TIL EN AKTIV DAG SAMMEN MED FAMILIE OG VENNER I TOPPEN AF TRÆERNE