Værd at vide

Spørgsmål og svar: (FAQ)

Hvilket tøj skal jeg have på?
Tøj der er nemt at bevæge sig i, sko med en god sål (ikke klipklappere el. lignende) Folk med langt hår skal sætte det op i en fletning eller hestehale, så det ikke kommer ind i rullen når man skal på svævebanerne. Medbring evt. handsker, eller køb et par hos os. Det er ikke et krav at man har handsker på, men det er rart. Af hensyn til sikkerheden bliver du iført klatrehjelm.DSC_0572

Hvad gør jeg hvis det regner?
Så tager du bare regntøj på. Bladene dækker godt når du er oppe i træerne. Kun stærk storm, torden og lyn lukker banerne – sker det kontakter vi dig, og vi skal nok få dig ud at klatre en anden dag.

Må jeg medbringe min egen mad og drikke?
Det må du meget gerne, du kan bruge vort område med bord/bænk sæt til at spise. Vi sælger drikkevarer og snacks i vores lille kiosk. Du kan også grille din egen medbragte mad på de opstillede grill på området.

Kan jeg købe mad?
 Før eller efter klatringen er der mulighed for at spise i vort Pandekagehus, vi anbefaler at du bestiller bord på 74698927. Se gerne www.gennerhoel.dk for yderligere oplysninger. Her finder du også pandekagehusets åbningstider.

Hvor lang tid må jeg klatre?
Fra din instruktionstid starter har du 4 timer – du kan sagtens nå alle banerne, og hvis kræfterne er til det, kan du måske nå dem mere end en gang.DSC_0537

Må jeg holde en pause i løbet af de 4 timers klatring? 

Ja, det må du gerne. Det kan være fysisk hårdt at gennemføre banerne, så måske har du brug for en lille pause inden du går videre til næste bane. Bemærk at pausetiden ikke bliver tillagt din samlede klatretid.

Må jeg spise, drikke, gå på toilettet eller tage en rygepause med sikkerhedsudstyr på?

Nej, det må du ikke. Hvis du undervejs i klatringen trænger til en pause for at spise, drikke eller ryge skal du tage sikkerhedsudstyret af.  Husk altid det skal tjekkes af en instruktør inden du igen går på banen.

Hvad gør jeg hvis jeg bliver forhindret i at komme?DSC_0793
Hvis du ikke har mulighed for at komme på det tidspunkt du har booket, så ring eller e-mail til os, men det skal helst være senest 24 timer før – så finder vi en ny tid til dig. Vi refunderer  desværre ikke billetten. Er det senere end 24 timer før, så er vi kede af at vi desværre ikke kan hjælpe dig. Så derfor husk der skal meldes afbud senest 24 timer før, for at du kan bruge din betaling på et andet tidspunkt.

Hvis jeg ikke skal klatre, skal jeg så betale?
Nej det skal du ikke, hvis du f.eks. skal følge et barn fra jorden på børnebanen, så er du velkommen uden betaling. Skal du vente på nogen som klatrer og ikke selv har modet/lyst, så er du også velkommen i HighPark Sønderjylland.

Modtager i kort som betalingsmiddel?
Ja, vi modtager alle gængse kort på stedet, men det kan godt ske at du lige bliver sendt op i pandekagehuset.

Hvor lang tid tager det?
Du skal nok regne med at alle baner tager ca. 2,5 – 3 timer, men du må gerne klatre i 4 timer inklusiv instruktion. Så hvis der er en bane eller to du gerne vil prøve igen, så er du meget velkommen til det hvis du kan klare det indenfor de 4 timer.

Hvor skal jeg parkere?DSC_0547
Du kan benytte vores parkeringsplads ved pandekagehuset. Er her allerede optaget, så benyt den offentlige rasteplads lige ved siden af.        Af hensyn til vore campinggæster, må du ikke køre ind på campingpladsen.

Skal jeg booke en tid i forvejen?
Vi anbefaler at du booker i forvejen igennem vort bookingsystem. Book her! Har vi plads, er det muligt at booke og betale ved ankomst i parken. Er det samme dag er det ikke muligt at booke igennem systemet, men du bliver nødt til at ringe for at høre om vi har plads, betaling foregår så i parken. Vi kan på denne måde lettere tilrettelægge vores dag.

Er det sikkert at klatre i træer?
Bare rolig, det er helt sikkert hvis du følger den instruktion du får inden du bliver sluppet løs. Du skal til enhver tid følge instruktørens vejledning. Udskriv gerne regelsættet, som skal underskrives og afleveres når du møder op.

Kan man holde polterabend i HighPark Sønderjylland?

Ja, det kan man sagtens, du skal blot være opmærksom på at det ikke på nogen måde er tilladt at være påvirket af alkohol. Så måske er det en god ide at komme først på dagen.

Er det muligt at købe gavekort, hvis jeg gerne vil give oplevelsen til en ven?

Ja, det er muligt. Du kan gå ind i vores shop, og vælger nu det beløb dit gavekort skal være på, og betaler herefter via dit kort. Du får nu tilsendt en pdf – fil, som er lige til at printe ud og forære væk som en gave. Når gavekortet senere skal benyttes, så booker man via vort bookingsystem, og på gavekortet er der en unik kode, som indtastes, og bruges som hel eller delvis betaling.

Kan man købe sæsonkort?DSC_0700

Ja, det kan du godt. Du kan opgradere din dagsbillet i parken efter at du har klatret, og fundet ud af at det lige var noget for dig, og du gerne vil besøge os igen, senere på sæsonen. Når du senere skal besøge os med dit sæsonkort skal du stadig booke plads via vort bookingsystem før dit besøg.

Tager i ledsagerkort? 

Ja, det gør vi. Du betaler en normal billetpris, og ledsageren klatrer med til halv pris. Ring eller skriv til os for booking, på info@highpark.dk eller tlf. 74698927