Åbningstider

Sæsonens første åbningsdag bliver skærtorsdag den 14. april 2022

Vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen til en ny sæson. Det bliver forhåbentlig et år, der kan gennemføres uden Corona-restriktioner, det bliver så dejligt efter 2 udfordrende år. Vi er lige nu i fuld gang med at bygge vores 6. klatrebane, som også åbner til påske, så der bliver virkelig noget at glæde sig til.

HighPark har åbent i weekender, helligdage og skoleferier fra påske og frem til efterårsferien (Vi opdaterer hjemmesiden og vores bookingsystem inden længe med vores åbningstidsskema for 2022)

Vi åbner også gerne på hverdage, hvis i er en gruppe på minimum 10 voksne der gerne vil klatre. Træf os på telefon 74698927, mandag – fredag fra kl. 9 og 16, eller send en e-mail til info@highpark.dk, hvis du vil booke et arrangement.

Vi henviser til at man booker tid i vores bookingsystem, så man er sikker på at få en plads på den ønskede dag. Betal online og spar dermed 25 kr. på din billet. Vi forbeholder os ret til at holde parken lukket, hvis vi ingen bookinger har senest dagen før.

Vi kører instruktion en gang pr. hele time for op til ca. 25 personer. Man lejer klatreselen i 3 timer, inkl. instruktion. HUSK altid at ankomme 15 minutter før den bookede tid, da vi starter instruktionen præcis hver hele time.

DSC_0557DSC_0623